Bermulanya di sini..

15 tahun yang lalu, Dr. Noordin Darus, seorang Professor Kesihatan & Pakar Perubatan Sukan telah mendapat penyakit kanser darah dimana peluang untuk sembuh adalah tipis. Proses kemoterapi yang dijalankan tidak banyak membantu malahan tahap kesihatan semakin merosot. Bermula dari situ, Dr. Noordin tekad dan berusaha untuk mencari jalan penyelesaian.

Dr. Noordin Darus telah menemui cara pemulihan melalui Terapi Air yang dapat membantu beliau untuk pulih sepenuhnya. Akhirnya terciptalah Rx-Water : Sistem Penapis Air Penyembuh Aura Pertama di Dunia. Selepas 13 tahun dan dengan beribu kajian telah dijalankan, beliau akhirnya telah menemui kaedah terkini untuk membantu mereka yang bermasalah. Beliau menamakannya sebagai Quantum Energy (Qnergi) Infusion Technology. Beliau percaya bahawa akhirnya telah menemui rahsia untuk Sihat Sepanjang Hayat dan Kecantikan Abadi..


RANGKAIAN PRODUK


Thumbnail Image 1

Qnergi Creme

Lihat

Thumbnail Image 1

The All New Rx-Water

Lihat

Thumbnail Image 1

RxMeridien

Lihat

Thumbnail Image 1

RxYoung Skincare

Lihat

Thumbnail Image 1

Qnergi Scarves

Lihat

Thumbnail Image 1

Qnergi Socks

Lihat

Thumbnail Image 1

BodyCurve

Lihat

Thumbnail Image 1

Rx-Water Hot & Cold
(Table Top)

Lihat

Apakah itu Qnergi?

Qnergi atau Tenaga Kuantum adalah satu ilham dan kaedah ilmu holistik yang berdasarkan kepada perubatan homeopathy (informational medicine) dan frekuensi (energy medicine). Setiap sel, tisu dan organ kita bergetar mengikut frekuensi atau tenaga masing-masing. Frekuensi yang stabil dan terkawal membolehkan kita jadi sihat walafiat.

Setiap pemikiran, emosi dan perasaan kita juga memainkan peranan dan berpengaruh kepada kesihatan tubuh badan kita. Setiap frekuensi luaran juga seperti EMF, pencemaran alam, stress dan lain-lain amat senang untuk menggangu kestabilan frekuensi sel-sel dan DNA badan kita.

Produk-produk Qnergi dibentuk dan direkacipta untuk membawa semua jenis gelombang yang spesifik dan terpilih untuk meransang sel-sel, tisu dan organ kita kembali kepada frekuensi yang terbaik untuk kesihatan minda dan fizikal kita.


Untuk ketahui lebih lanjut tentang


Malaysia
ArRizqah Success Sdn. Bhd.
No. 21, JALAN PJS 5/28B,
Petaling Jaya Commercial Centre (PJCC) 46150,
Petaling Jaya, Selangor Malaysia

Telefon
+603 7788 7791 (Pejabat)
+603 7788 7792 (Faks)
+6017 4040 773 (Whatsapp / SMS)

Waktu Operasi
Isnin - Jumaat : 10.00 pg - 6.00 ptg
Sabtu : 10.00 pg - 2.00 ptg
Ahad & Cuti Am : Tutup

Emel
arrizqahsuccess@gmail.com
Informasi
Utama
Tentang Kami
Facebook
Instagram@arrizqah

Khidmat Pelanggan
Terma dan Syarat
Hubungi Kami


Kembali ke ATASCopyright © ArRizqahSuccess. All rights reserved.